top of page

Draagbare en efficiënte breedbandlaser gaat innovatie stimuleren

Laser 2000

Dec 13, 2023

Hoe zal nieuwe supercontinuüm generatietechnologie disruptie in een breed scala van markten teweegbrengen? In dit interview met de CEO en de CTO van SuperLight Photonics ontdekken we hoe hun product velden als spectroscopie, bio-medical imaging, hyperspectrometrie en vele anderen zal beïnvloeden.

Het SuperLight Photonics innovatieve product is een klein, lichtgewicht en draagbaar alternatief voor de omvangrijke, energieverslindende en dure breedbandlasers en is, eenvoudig gezegd, een superieure ‘lichtbron’. In dit artikel ontdekken we waarom hun technologie toepassingen in industriële en medische beeldvorming, detectie, meting en spectrometrie zal revolutioneren.


"LAAT ME SNEL HET IDEE VAN SUPERLIGHT PHOTONICS UITLEGGEN. HET IS EENVOUDIG ALS JE HET VERSCHIL BEGRIJPT TUSSEN ZWART-WIT EN KLEURENTELEVISIE. WETEN HOE GROOT DE VERANDERING WAS VAN ZWART-WIT NAAR KLEUR, HELPT JE TE BEGRIJPEN HOE BAANBREKEND HAIDER'S UITVINDING ZAL ZIJN VOOR DE LASERMARKT.' - CEES LINKS, CEO VAN SUPERLIGHT PHOTONICS"

Lees het volledige artikel en interview op de website van Laser 2000


bottom of page